fbpx

De Barber

Meesters in Knippen en Scheren

Website ontwikkeling voor Luke de Barber

Vergroot het Potentieel van Uw Online Platform met Onze Op Maat Gemaakte Websites en Proactief Management

Een schermen compilatie van de website ontwikkeling van De Barber, gemaakt door Marketing Reliever

Bij Marketing Reliever zijn we trots om onze samenwerking met Luke de Barber in Bovenkarspel te presenteren. Dit project omvatte een uitgebreide digitale transformatie van hun online aanwezigheid, waarbij we onze expertise hebben ingezet om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect aansluit bij hun behoeften.

Onze werkzaamheden omvatten:

  • Websiteontwikkeling: We hebben een professionele en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die de essentie van Luke de Barber’s vakmanschap en passie voor herenkapsels vastlegt. De website is ontworpen om een naadloze gebruikerservaring te bieden en klanten te inspireren om hun stijl te ontdekken en te claimen.

  • Marketingcampagnes: Om de zichtbaarheid van Luke de Barber te vergroten, hebben we gerichte marketingcampagnes opgezet en beheerd. Deze campagnes zijn ontworpen om de merkbekendheid te verhogen en meer klanten naar de salon te trekken.

  • Afsprakenpagina: We hebben een intuïtieve afsprakenpagina geïntegreerd, waarmee klanten gemakkelijk hun gewenste tijd kunnen boeken. Dit systeem is ontworpen om het proces voor zowel klanten als het personeel te vereenvoudigen en te optimaliseren.

  • Live Data Dashboard: Voor Luke de Barber hebben we een live data dashboard ontwikkeld dat realtime inzichten biedt in belangrijke bedrijfsstatistieken. Dit helpt hen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de bedrijfsvoering efficiënt te beheren.

Statistieken spreken boekdelen

1 k+
Weergaven per maand
1 +
Afspraken per maand

Over de Barber

Bij Luke de Barber in Bovenkarspel komen vakmanschap en passie samen sinds 2021. Luke de Barber staat bekend om zijn hoogwaardige herenkapsels en baardtrims, waarbij zowel moderne als authentieke stijlen met de grootste precisie worden uitgevoerd. Het team van Luke de Barber biedt niet alleen deskundig advies en op maat gemaakte herencoupes, maar creëert ook een authentieke en gastvrije sfeer. Hier draait het niet alleen om het knippen en trimmen, maar om het versterken van jouw stijl en zelfvertrouwen.

Bij Luke de Barber wordt elke klant verwelkomd met de belofte van een ervaring die verder gaat dan alleen een knipbeurt. Ontdek het verschil bij een kapper die jouw haar en jouw unieke stijl serieus neemt. Claim je stijl en boek vandaag nog een afspraak bij Luke de Barber!

Chat openen
1
Scan de code
Waar kunnen wij je mee helpen?